follow Catalog firme » Confectii metalice » Cutii postale » Judetul CLUJ
  home     Cutii postale   Judetul CLUJ

Cutii postale Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru cutii postale completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cutii postale simple, cutii postale case, cutii postale vile, cutii postale blocuri, cutii postale cluj napoca, cutii postale cluj, cutii postale, cutii postale colective, cutii postale metalice (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc castini srl producator de cutii postale pentru blocuri si individuale. daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. nu ezitati sa ne contactati, va oferim seriozitate si promptitudine...
0740 *** ***Click aici!
cutii postale, cutii postale vile, cutii postale blocuri, cutii postale la comanda, cutii postale metalice, cutii postale cluj napoca, cutii metalice postale, cutii postale cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Execut la comanda cutii postale metalice multicaseta, pentru blocuri vile, asigur un raport pret-calitate deosebit de bun. pentru lucrari din tabla se poate apela la firma noastra, executam dupa proiect diferite lucrari. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0740 *** ***Click aici!
cutii postale cluj, cutii postale case, cutii postale vile, cutii postale, cutii postale modulare cluj, cutii postale asociatii locatari, cutii postale modulare, cutii postale cluj napoca (Cluj Napoca, CLUJ)
Transmet va ofera o gama larga de produse si servicii precum: confectii metalice, cutii automatizate, cutii metalice diverse, cutii postale, debitare cu laser, injectari mase plastice, prelucrari metalice si vopsire in camp electromagnetic, punandu-se in special accent pe comercializarea de: cutii postale, afisier metalic, confectii metalice, tamplarie pvc, vopsire in camp electrostatic...
0723 *** ***Click aici!
cutii postale cluj napoca, cutii postale, cutii postale cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma noastra produce cutii postale de cea mai buna calitate si orice tip de confectii metalice. Vindem : utilaj debitare laser, marca goiti in stare de functionare + compresor gratuit; aparat de sudura orbital pentru tevi, marca axxair; functionale, diverse...
0724 *** ***Click aici!
cutii postale (Cluj Napoca, CLUJ)
Suntem apreciati in primul rand de clienţii profesionişti, care găsesc in magazinul nostru tot necesarul pentru executarea confectiilor metalice si produselor din fier forjat: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, paturi etc. se pot executa la comanda ornamente din fier forjat dorite la anumite dimensiuni si specificatii tehnice. ornamete fier forjat e partenerul de incredere al comercianţilor de elemente din fier forjat si intreprinzatorilor..
0747 *** ***Click aici!
cutii postale (Cluj Napoca, CLUJ)
SC METAL IG producator de produse si piese metalice, realizate in special prin presare la rece (ambutisate, indoire - abkant, stantare, matritare), acoperite cu zinc (galvanizate) electrochimic. Suntem principalul furnizor al suportilor de sustinere a fibrei optice pentru firmele de CATV si Internet. Pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0788 *** ***Click aici!
cutii postale (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Infiintata ca raspuns la cererea pietei, compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de servicii de procesare a metalelor, precum: comert, debitare laser, debitare oxi-gaz si plasma, debitare si planare table din rulou, linie de stantare, zincare, vopsire in camp electrostatic, confectii metalice, instalatie de sablare, instalatie de curatare cu ultrasunete...
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie